A HeyPro egy globális csoport, amely különböző életkorú és érdeklődésű embereknek segít megvalósítani a céljaikat. Kis- és középvállalkozóknak, egészségtudatos embereknek, online pénzkeresés iránt érdeklődőknek illetve pályakezdőknek nyújt oktatóanyagokat több modulos képzés során, amelyekben pénzügyi, vállalkozási és marketing ismereteket tanulhatnak, amellyel javíthatják a jelenlegi anyagi helyzetüket, és megteremthetik a jövőbeli pénzügyi szabadságukat.

A globális gondolkodás már elengedhetetlen a 21. század emberének. Fontos a nyitott gondolkodás elsajátítása. Mi hiszünk abban, ha különböző érdeklődésű és korosztályú emberek, ha nemzetközileg összefognak, akkor nagyon sok mindent tanulhatnak egymástól. Az összefogás, amely határokon átível, sok kérdésre megadhatja a választ. A megfelelő tudás megszerzése elengedhetetlen a mai világban. Informálódni kell napi szinten, és még így sem egyszerű követni a rohanó világunkat. Ma talán az információnak nagyobb értéke van, mint bármikor, pont amiatt, hogy gyorsan változik a világ, a technológia. Mindig képbe és trendbe lenni pedig nem kis feladat. A HeyPro csapata megpróbálja ezeket a gyors változásokat lekövetni és tanulóinak átadni ezeket. Ezért tartalmaink gyakran frissülnek, ahogy a világ is változik az adott szegmensekben.

Egy platformra hozzuk a vállalkozókat, a fiatalokat az egészségükre figyelő egyéneket, de még az online pénzkeresés iránt érdeklődőket is.

A leggyorsabb és korlátokat nem ismerő közvetítő közegünk az internet, ezért mi online végezzük tevékenységünk nagy részét.


Miért oktatjuk így?

Mert csak olyan információ megy át, amellyel azonosulni tud a felhasználó. Semmi értelme olyan szakkifejezések oktatása és használata, amiket csak szakosodott szakemberek értenek. Tapasztalataink azt mutatják, hogy ha fokozatosan vezetjük be a különböző nehézségi szinteket, akkor a gyakorlati megvalósítás nagymértékben nő. Álltalában azért veszünk részt bármilyen tanfolyamon, oktatáson, hogy azt ott szerzett tudásból később vagy akár azonnal profitálni tudjunk. Mi is ezt tartottuk szem elött.

A célunk, hogy hosszútávon tudjunk segíteni a célcsoportjainknak, ezért mindegyik alapképzésünk után lehetőségéget adunk mindenkinek tovább képezni magát nálunk. Után követő programunk akár több éven keresztül útmutatást és hasznos tanácsokat ad a tagjainknak.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy összetett programra van szüksége az embereknek. Nem elég egy bizonyos területen felmerülő problémára megadni a választ, mert az csak pillanatnyi megoldást add. Tematikusan kell lépésről lépésre megszerezni a tudást és alkalmazni. ezért mindig az alapokat kell jól lefektetni. Nálunk sincs ez másképp, mert csak jó alapokra lehet később magasabb szintű oktatást nyújtani.

Mi azt valljuk, mindenkitől lehet tanulni, azt hogy kinek mi a hasznos, azt mindenki döntse el saját maga. Ezért bizonyos feltételekkel kurzusaink átjárhatóak a tagjaink, tanulóink számára. Megismerhetjük más érdeklődésű célcsoportoknak a problémáit külső szemlélőként.


Miért hasznos ez a tagoknak?

Olyan tudásanyagra tehetnek szert, amelyet a mindennapi életben is használni tudnak. Fontos a megfelelő információ megszerzése arról, milyen problémákra keresik a válaszokat az emberek. Ezért egy zárt közösségi platformon összehozzuk a különböző érdeklődésű és korosztályú fogyasztókat, hogy tanuljanak egymástól. Mindenki, ha megosztja tapasztalatát egy adott témáról, amiben ő otthon van és az értő fülekre talál, abból akkor mindenki csak profitálhat. Nemzetközi kapcsolatokra tehetnek szert tagjaink, tanulóink, melyhez egy belső professzionális platformot biztosítunk.

 

A HeyPro Team forradalmasítja a fogyasztói társadalmat.

Azt a fogyasztói társadalmat, amely lassan áttevődik az internetre. Az online kereskedelem töretlenül halad előre, évről évre nagyobb teret vesz át a hagyományosan működő üzletektől. Digitalizálódunk, ezt tudomásul kell vennie mindenkinek, aki talpon szeretne maradni. A HeyPro 21. századi eszközökkel segíti, támogatja tagjait.

Légy részese te is ennek az összefogásnak. Válasz a számodra megfelelő tudásanyagunkból, informálódj első kézből erről az új elgondolásról.